7 juli 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

Wat ’t Hartogshof misschien wel het meest bijzonder maakt, is het gevarieerde woningaanbod. Er zijn maar weinig projecten waar de variatie zo groot is. In ’t Hartogshof tussen station en bos doen we het gewoon. Aandacht voor detail, kwaliteit en lekker leven is het uitgangspunt. We creëren een duurzame, inclusieve woonomgeving waar iedereen welkom is. Dit is het slotstuk van Op Enka. Misschien hebben we het leukste wel tot het laatst bewaard. Laat je inspireren!

Op dit moment werkt ons team aan het definitief maken van het ontwerp en de tekeningen. Dat is hard nodig, want begin september start de presale. Dan willen we de definitieve plattegronden en prijsranges met je delen. Omdat we je vast meer willen vertellen zoomen we in deze nieuwsbrief wat dieper in op het aanbod. Laat de voorpret maar beginnen en ontdek waar je jezelf al ziet wonen. Kijk jij straks uit op de binnentuin en geniet jij op je balkon van een drankje in de zon?
Heb je je al aangemeld als belangstellende? Dan mis je niets!

balkon-scene

Écht voor elk wat wils
’t Hartogshof is één gebouw, maar als je er straks omheen loopt, zie je 5 gebouwdelen. Qua kleur en vorm geven ze antwoord op de omgeving. Door het carré op te delen in 5 delen met een eigen entree krijg je een kleinschaliger gevoel en identiteit van jouw plek. Van een startersappartement met 1 slaapkamer tot een appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers of een heel toffe stadswoning, allemaal gelegen rond een geweldig groene binnentuin. Parkeren doe je op de besloten binnenplaats. Hieronder zetten we op een rij welke woningtypen er per gebouwdeel worden aangeboden.

Huur appartementen Gebouw 1 en 5 – Aan het park

  • Huurappartementen aan het groen van circa 52 tot 102 m2 alle met zeer royaal terras aan binnentuinzijde.

Koop appartementen Gebouw 2 – Op de hoek van de Akulaan, tegenover de oude Enka fabriek

  • Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers van circa 53, 79 en 94 m2. Allemaal voorzien van balkon en eigen berging.

Koop appartementen Gebouw3 - Aan de Klinkenbergerweg en hoek Akulaan

  • Panorama-appartementen voor starters van circa 48 tot 56 m2. Compact wonen met weids uitzicht en breed balkon op loopafstand van het station. Allemaal voorzien van collectieve berging of uitpandige, individuele berging.
  • Kopappartementen van circa 57-60-63 m2 met heerlijk balkon. (type 3C, D, E )

Koop appartementen Gebouw 4 – Tegenover de oude Enka fabriek en aan de Akulaan

  • Stadvilla’s van circa 170 tot 180 m2 met 4 verdiepingen en tuin met berging, direct aan de binnentuin. Parkeer hier je auto en wandel binnendoor via de inpandige berging naar je leefkeuken of zonnige living van circa 50 m2. Standaard hebben alle stadsvilla’s 3 slaapkamers, een fijne badkamer en afgewerkte keuken.

De ontwerpen zijn voorlopig, dus pin ons hier niet op vast. Alle maten zijn circa-maten.
Denk je dat jouw droomappartement hier tussen zit? Schrijf je in als belangstellende en blijf ’t Hartogshof op de voet volgen. In de volgende nieuwsbrief lees je meer over hoe je met Homestudio’s jouw nieuwe huis tot een geweldig thuis kunt maken.