Welkom Op Enka

Op Enka is een prachtige woonwijk waar je heerlijk woont op een plek waar de historie nog voelbaar is. De inspiratie is ontleend aan het landelijke dorpse wonen. Anderzijds zijn kenmerken van de gerestaureerde historische gebouwen terug te zien in de nieuwe woningontwerpen, industrieel en stoer. Samen vormen ze een schitterende symfonie. En Enka nadert haar voltooiing. En we zijn best een beetje trots. 

Gemaakt met oog voor detail en respect voor de plek en haar geschiedenis. Duurzaam, bedoeld om gezond en gelukkig te wonen en te leven. Getransformeerd van een desolaat gebied naar een gewilde woonwijk, met een mix van oud en nieuw, koop en huur, duurzaamheid en verschillende woonvormen. Want dat krijgen we van bewoners terug. 

NS- stations en de Veluwe

Woon je op Enka, dan woon je op 3 min lopen van het nieuw te bouwen NS station Ede-Wageningen en sta je in 20 min met de trein in hartje Utrecht. Anderzijds woon je hier letterlijk aan de Veluwe. Je wandelt met nog geen 5 min het bos in, en je bent in een andere wereld. 

Unieke gebouwen en functies

Monumenten zijn getransformeerd naar prachtige gebouwen met een nieuwe functie, zoals de basisschool en kinderopvang in het Kantinegebouw of een leuke lunchplek in het oude EHBO gebouw. Oud en nieuw komen hier samen, een goede basis voor een hele fijne sfeer om te wonen.

 


Je moet het zelf beleven

Alles is gericht op kwaliteit. Duurzaam, dus gasloos, maar ook voorzien van een mobiliteitshub voor een electrische auto, bakfiets of fiets. Volwassen groen wordt afgewisseld met brede straten, autoluwe hofjes en de mooiste (gevel)details. Dat zie en dat voel je! We raden u daarom aan er eens een bezoek te brengen. Want voelen, zien en beleven zegt meer dan 1000 woorden.

Bekijk ook onze nieuwe virtuele tour


Laatste kans

Op Enka nadert haar voltooiing. Er is nu dé kans om te wonen in deze gewilde wijk. We laten je daarom graag kennismaken met ‘t Hartogshof. Een uniek gebouw dat een brug slaat tussen OP Enka en het nieuwe stationsgebied. Een prachtig gebouw in de vorm van een Carré met in totaal 169 woningen rondom een gezamenlijke binnentuin. Een grote diversiteit aan mogelijkheden vormen een rijk woonprogramma van appartementen van ca. 55 tot 95 m2 en unieke stadsvilla’s van 165 tot 181 m2 Gbo. Laat je inspireren en informeren, en je bent overtuigd. We vertellen er graag alles over. 

Bekijk hier de woningen van 't Hartogshof en schrijf je in!