19 mei 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

’t Hartogshof wordt verkocht door 2 makelaars: Verhage van Grootheest Makelaardij en Ditters Makelaars. Dat is geen nieuwe samenwerking. Het team van makelaars heeft alle projecten in Op Enka samen verkocht. Met plezier pakken ze ook de verkoop van ’t Hartogshof op. Dit keer spreken we Andries Mulderij van Verhage Grootheest die namens het gehele team zijn enthousiasme deelt over dit prachtige slotstuk van Op Enka.

“Op Enka is een geweldige wijk waar ik bijna meer ben dan thuis. Ja, daar zou ik misschien iets aan moeten doen”, lacht Andries. “Van een VINEX-locatie is echt geen sprake. Doordat bijna de hele wijk af is en zoveel mensen hier hun thuis van hebben gemaakt, is er volop leven. Er wordt van alles georganiseerd door de bewoners. Mensen die een huis in ’t Hartogshof kopen, stappen in een gespreid bedje. De wijk is af en ze hoeven alleen nog maar te genieten van alles wat Op Enka te bieden heeft.”

Tussen heide en stad
Ondanks dat er nog nauwelijks wat gecommuniceerd is over ’t Hartogshof weet Andries te vertellen dat er al veel mensen zijn die zich hebben aangemeld als belangstellende. “Ze zijn enthousiast door de beelden die we delen en vallen als een blok voor de locatie. Ik zeg altijd: je wandelt van ’t Hartogshof net zo snel naar het gloednieuwe intercitystation als naar de heide. Je woont hier dus tussen stad en natuur, want met de trein zit je echt zo in hartje Utrecht. Het treinstation is in 2025 klaar.”

Voor iedereen
Wat Andries opvalt, is dat de aanmeldingen heel divers zijn. “Van jonge starters tot mensen die een gezin vormen en ouderen. Heel leuk, want daar is het woningaanbod ook naar. Ik ben heel blij dat we in ’t Hartogshof ook woningen gaan verkopen die financieel voor een grotere groep mensen bereikbaar zijn. De animo is groot en we kunnen niet wachten om deze belangstellenden meer te gaan vertellen. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop in het najaar van 2022. Tot die tijd wordt er steeds meer bekend.”

’t Hartogshof voelt als een buurtje
Het team is onverdeeld enthousiast over het ontwerp van ’t Hartogshof. “De architectuur vind ik statig én passend bij de plek. Alles bij elkaar is het een groot carré met veel woningen, maar door de opzet in 5 delen én de gezamenlijke binnentuin voelt het kleinschalig en intiem. Heel slim ook hoe de auto’s middels groen aan het zicht worden onttrokken.

Tot slot
“Ik adviseer iedereen die belangstelling heeft en nog niet ingeschreven staat dit alsnog snel te doen. Zo mis je nooit meer iets. Een paar maanden voor start verkoop is het slim je financiën alvast onder de loep te laten nemen. Onze beide makelaarskantoren hebben hypotheekadviseurs die graag helpen. Als je weet wat je kunt financieren, is het straks makkelijker kiezen.”