Nieuwbouw OP ENKA in Ede

OP ENKA - Als alleen het beste goed genoeg is

Welkom OP ENKA! Een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De inspiratie is ontleent aan het landelijke dorpse wonen. Anderzijds zijn kenmerken van de historische  gebouwen terug te zien in de nieuwe woningontwerpen. Samen vormen ze een schitterende symfonie. Duurzaam, gemaakt om lekker en gelukkig te kunnen leven. Toekomstbestendig, met oog voor detail en respect voor de historie. 

Hier loop je zo het bos in, of stap je op de trein. Winkels vind je om de hoek en de stad is dichtbij. Kwaliteit, variatie en aandacht zijn de sleutelwoorden.


Een waardig slotstuk

Enka nadert haar voltooiing. En we zijn trots op het resultaat. Een prachtige groene duurzame wijk waar mensen graag wonen. Want dat is wat we terugkrijgen van onze kopers. Op Enka is een schoolvoorbeeld voor een duurzame gebiedsontwikkelingen, waarbij je vasthoudt aan sterk verankerde visie en kernwaarden en ondertussen meebeweegt met wat de techniek, de tijd, de economie en markt van je vraagt. 

Achter de schermen werken we nu aan de laatste opgave van OP ENKA. Gebouw’ t Hartogshof in het stationsgebied dat een figuurlijke brug gaat slaan tussen NS station Ede-Wageningen en het Dorpse OP ENKA. Lees meer

Later dit jaar ronden we deze spraakmakende woonlocatie af met de Residentie. Een aan de noordzijde gelegen Landmark van Op Enka met prachtige appartementen. met uitzicht over Op Enka en/of de Veluwe.

Op de hoogte blijven?

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie