7 juli 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

In de vorige nieuwsbrief lieten we je kennismaken met de verschillende woningtypen in ’t Hartogshof. Nu is het tijd om je meer te vertellen over Homestudios, een geweldig experience center. De adviseurs bij Homestudios gaan all the way om jou te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar je nieuwe thuis.

Wat kan er en wat kost het?
Nog voor je de koopovereenkomst getekend hebt, kun je online bij ‘Mijn Homestudios’ alle beschikbare opties bekijken én bundelen in persoonlijke woonontwerpen. Je ziet precies wat er mogelijk is én wat de kosten zijn van jouw keuzes.

interieur impressie

Naar de showroom
Nadat je je handtekening onder het koopcontract hebt gezet, wordt je uitgenodigd door je woonadviseur, jouw vaste aanspreekpunt tot aan de oplevering van je nieuwe appartement. Met de woonadviseur ga je door het experience center Homestudios. Een superleuke beleving. Hier begin je met een adviesgesprek waar wensen in kaart worden gebracht aan de hand van de manier waarop je leeft of wilt leven. Wand- en vloerafwerking, binnendeuren, verlichting, je nieuwe keuken en je badkamer, het komt allemaal uitgebreid aan de orde,

interieur impressie

Ohhhh zit dat zo
In de kennisstudio ‘leer’ je meer over de keuzemogelijkheden die je hebt. Zo zie je bijvoorbeeld wat voor soort keukenkastdeurtjes er zijn, wat verlichting boven, naast of achter je badkamerspiegel voor effect heeft, en je kunt kijken hoe hoog je de toiletpot wilt ophangen. Dingen waar je misschien niet direct over nadenkt, over alle details wordt (mee)gedacht, die straks invloed hebben op je woonplezier.

interieur impressie

Jouw droomkeuken
Ook een kookdemo hoort bij een bezoek aan het Homestudios experience center. Een professionele kok laat zien wat een stoomoven voor je doet en hoe verschillende afzuigkappen functioneren. Na de lunch ga je met de keukenspecialist jouw droomkeuken samenstellen. De woonadviseur heeft de keukenspecialist al gebrieft, dus je hoeft niet je hele verhaal opnieuw te doen.

Mix en match
Als je ervoor kiest om je huis woonklaar te laten opleveren, kun je in de inspiratiehuizen je keuzes maken voor de muurkleur, soort vloeren en de afwerking van de trap. Het handige is dat je niet alles los hoeft uit te zoeken, met het risico op een mismatch.

interieur impressie

Klaar voor de start...
Tot slot ga je naar de 3D-studio, waar jouw compleet ingerichte huis getoond wordt. Je kunt er rondlopen en kijken. Zoals we al zeiden: je beleeft je nieuwbouwhuis alsof het al gebouwd is. Geen verrassingen, geen spanning, alleen maar verheugen op het moment dat je de sleutel krijgt en je van wonen in ‘t Hartogshof kunt gaan genieten.
Word je ook steeds enthousiaster over ’t Hartogshof? Goed nieuws! Onze prognose is dat we dit najaar al de verkoop starten. Dus houd ons goed in de gaten.