14 februari 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

Op Enka is grotendeels gerealiseerd. En wat is het mooi geworden! Een oude fabriekslocatie is getransformeerd naar een aantrekkelijke woonwijk met een dorpse opzet en eigen identiteit. Op Enka is duurzaam en kwalitatief hoogwaardig ontworpen en gemaakt om fijn te wonen, gelukkig te leven. Daarmee is de missie van AM voltooid.

We zijn er nog niet helemaal. Op dit moment werken we aan het slotstuk 't Hartogshof. Een unieke ontwikkeling die straks de entree van de wijk een extra gezicht geeft én een brug slaat tussen het nieuwe station Ede-Wageningen en het dorpse Op Enka. Hiervandaan wandel je net zo snel het bos in als naar de trein. Twee werelden vinden elkaar in ’t Hartogshof.

thartogshof.jpg

Met ’t Hartgoshof wordt een nieuwe smaak aan Op Enka toegevoegd

’t Hartogshof wordt een levendig, geborgen woongebied waar duurzaamheid en ontmoeten centraal staan. Het carrévormige gebouw biedt een enorme variatie aan 169 woningen. Van royale stadswoningen tot startersappartementen en alles daar tussenin. Van koop tot huur, betaalbaar en exclusief, je vindt het hier allemaal. Deze diversiteit trekt bijvoorbeeld qua leeftijd een uiteenlopende groep mensen, waardoor er een stadse dynamiek in het gebied ontstaat. Kortom, met ’t Hartogshof voegen we een nieuwe smaak toe aan Op Enka.

1.jpg

Lekker buiten zijn in en rondom ’t Hartogshof

’t Hartogshof bestaat straks uit 169 koop- en huurwoningen. Waar je ook woont, altijd kijk je uit op de gezamenlijke binnentuin die deels over het parkeerdek komt. De aanwezige bomen zorgen voor een fijne sfeer en een natuurlijke zonwering op hete dagen. Je kunt in de binnentuin spelen, zonnen, een praatje maken en ontspannen. Naast ’t Hartogshof komt ook nog een autovrijpark met een commerciële ruimte, bestemd voor horeca. Wij zien al voor ons hoe je voordat je de trein pakt nog even je mail bijwerkt onder het genot van goede koffie. Of misschien wordt dit wel de plek waar je op vrijdagmiddag borrelt met vrienden.

Je kunt je nu al inschrijven als belangstellende voor ‘t Hartogshof

De verkoop start na de zomervakantie van 2022. We gaan de komende maanden veel bekend maken. Binnenkort spreken we de architect en we zoomen verder in op de duurzaamheid, de voordelen van nieuwbouw, het woningaanbod en de binnentuin. Als je niets wilt missen, schrijf je dan in als belangstellende. Dan ontvang je de updates vanzelf via de mail. Volg je ons al op Instagram en Facebook?