15 februari 2022
Geplaatst door TeamEnkaEde

MAIKE VERTELT OVER ALLE GAVE OPTIES DIE MOGELIJK ZIJN IN DE FABRIEK
Heb je getekend voor een huis In de Fabriek? Dan ga je daarna met Maike van den Berg om de tafel, zodat je je woondromen verder vorm kunt geven. Maike is woonadviseur bij Reinbouw. Ze zit al 18 jaar in het vak en vertelt met veel plezier over alle mogelijke aanpassingen. Er is trouwens een heel aantrekkelijke optie voor de muurwoning type J bijgekomen!

Nieuw! De verhoogde woonkeuken in type J
“De muurwoning type J is een uniek huis met zijn beukmaat van 6,49 meter, trap in het midden en hoge plafonds. Het loftgevoel spreekt veel mensen aan. Als je liever wat meer intimiteit wilt, kan dat ook.”

“De hoge ramen aan de voorzijde beginnen op 1,47 meter. Het licht schijnt prachtig binnen. Met een hoge eettafel voorzien van krukken, kijk je mooi naar buiten. Je kunt ook de hele keuken verhogen. Maike legt het uit. “Voor de kopers die vanaf de keukentafel naar buiten willen kijken, hebben we iets leuks bedacht. We verhogen de woonkeukenvloer met 45 centimeter en we plaatsen twee muurtjes. Je keuken kun je in een hoek opstellen aan de trapkant. De splitlevel geeft een speels en ruimtelijk effect aan de begane grond. Echt heel mooi!”

Wonen en werken combineren in type E en B
“De huizen In de Fabriek zijn heel ruim, doordat ze zo breed zijn. Allemaal zijn ze behoorlijk groter dan de huizen die ik gemiddeld voorbij zie komen. Toen ik de plattegronden van type E en B (hoek) onder ogen kreeg om de opties te bedenken, zag ik gelijk mogelijkheden voor een begane grond met werkkamer of bijkeuken. Dat maakt dit huis aantrekkelijk voor mensen die (ook) aan huis werken.”

Een 2e badkamer en een inloopkast
Maike heeft al heel wat kopers aan haar tafel gehad en weet daardoor wat de meest gevraagde opties zijn. Bij het bedenken van de opties heeft ze hier rekening mee gehouden. “Veel mensen willen bijvoorbeeld een inloopkast in de slaapkamer en uitbouw. Dat bieden we dan ook bij alle huizen aan. Ook een 2e badkamer en extra kamer op zolder kan altijd. Ideaal als je een groot gezin hebt.”

Meer ruimte in de keuken bij type A
“Als je de gevel ziet, zou je het niet zeggen, maar type A heeft een woonoppervlakte van 163 m².. Deze Muurwoning ligt aan een groen plantsoen en heeft een tuin op het zuiden. Echt een superfijn huis, waar we ook weer diverse opties voor hebben uitgedacht. Je kunt de trap bijvoorbeeld in de woonkamer uit laten komen, waardoor de keukenruimte groter wordt in het midden van de woning.  Het keukenblok kan ook aan de raamkant. Jij bepaalt hoe je wilt wonen.”

Hoe werkt het dan verder?
Na het gesprek dat jullie met Maike hebben, ga je naar huis om alles te overdenken en beslis je voor welke opties je gaat. Deze geef je door via HOOMCTRL. Maike: “HOOMCTRL is een superhandig portaal waarmee de aannemer direct in contact is met de kopers. Kopers kunnen hier hun kopersopties in bevestigen, te allen tijde hun dossier inzien en met mij chatten. In een later stadium is hier ook alle informatie over de bouw te vinden.”

Wil jij ook een uniek huis waar je nog helemaal je eigen draai aan kunt geven? Bekijk dan het nog beschikbare woningaanbod. Inmiddels is 65% verkocht of onder optie, dus wacht niet te lang.