22 mei 2017
Geplaatst door TeamEnkaEde

Het lijkt wel zomer deze week met die hoge temperaturen

Wil je iets meer dan een opblaasbadje in je achtertuin op ENKA om af te koelen? Wij zochten voor je uit waar je in de buurt terecht kunt voor een verfrissende duik! Zwembad de Peppel aan de Peppelensteeg heeft een lekker buitenbad met een grote ligweide. Mocht de zon even achter de wolken verdwijnen: geen probleem! Het buitenbad is verwarmd. Peppelensteeg 17 Ede.
In de bossen bij Lunteren vlakbij Ede ligt al 80 jaar een prachtig bosbad. Heerlijk nostalgisch en heel goed onderhouden. Te vinden aan de Boslaan 91 in Lunteren. Zwemmen in natuurwater kun je doen bij Droompark de Zanding. Daar ligt centraal op het park een groot natuurmeer met een heel fijn zandstrand dat openbaar toegankelijk is. Adres: Vijverlaan 1 Otterlo.

www.zwembadede.nl